mandag 14. mars 2011

Vår?







Det begynner å lukte litt vår nå og lyden av smeltende snø gleder ett hagehjerte.I dag har det vært knallvær og bokfinken tok en snar tur idag.



Ellers er det observert noe barna kaller snømygg(Aner ikke hva de heter på ekte)og da vet man at det går riktig vei om ikke annet.



Jeg har en flott hund som har tilbragt hele dagen ute i solveggen og virkelig nyyyter varmen.Til og med en edderkopp våget seg frem for litt sol på muren.



Men hva som skjuler seg under all snøen er det bare og vente på...



På planterommet er det i allfall godt i gang og det lukter grønt og jord.



Noen spirer lar vente på seg, selv etter trussel om kompost om de ikke snart kan finne på og spire.Prikler og merker det som har kommet og tenker i mitt stille sinn hvordan.....skal alt få plass i drivhuset når jeg starter opp der.Har feks priklet 88 blodbeger,90 prydtobakk,30 tomater(ulike typer)og sånn bare fortsetter det.



Men jeg har enda tilgode å forså meg...

3 kommentarer:

Frøya-Heidi sa...

Oj, 88 blodbegerspirer! Skal du starte salg eller ha alle selv?

Jeg har heller ikke startet i drivhuset ennå, men gleder meg veldig!

Anne (Moseplassen) sa...

88 blodbeger var imponerende ja :)
Her er også mange etter en overraskende god spiring, men ikke så mange da...

ElseT sa...

Det var ei flott samling med nyprikla planter du hadde, og det er utvilsomt start på vår. Eg gleder meg over alle spirer som ser dagens lys og som vert omhyggeleg prikla. Ekstra viktig er det med alt liv vi kan skape når vi tenkjer på folka i Japan og den fortviling dei må ha over alle dei ufattelege tragediane som råkar landet i desse dagar. Godt vi ikkje veit kva som kan skje.