onsdag 30. mars 2011

Endelig er drivhuset i bruk igjen:)


På søndag ble planterommet tømt og alt flyttet ut i drivhuset.Mandag var det operasjon av skulderen som ventet og da var det greit at ting var på plass først.Og det ble jammen noen planter som skulle ha plass og nytt stell.Med god hjelp av mann og mamma kom alt på plass og .Nå er operasjon gjennomført og ting går snart tilbake i normalen igjen,har verdens kuleste skulderputebandasje og ser helt vindskev ut..men gleder meg til og ha to funksjonelle armer igjen!Så om noen uker er jeg absolutt klar for real haging,imens skal jeg pusle med plantebarna og se resten av snøen smelte.Snart skal georginer frem fra kjelleren og fordrives i drivhuset.Tror nok jeg venter med og spørre gemalen om han kan hente de fra kjelleren.Han syntes vi hadde nok med alt han bar ut på søndag.Godt han ikke har helt oversikt over kjellerbeholdningen.Tenker jeg skal lokke med en iskald øl i helgen....Hønene nyyyter at solen begynner og smelte rundt hønsehuset og våger seg ut en snartur.De minste hønene har begynt og legge egg som er bittesmå.(cabohøner)Ellers er resten av flokken en salig blanding,koselig med høner i hagen.

5 kommentarer:

krepsemor sa...

Så flott det må være å få flytta plantene til drivhuset! Godt å få litt hjelp da. Og god bedring med den nyopererte skulderen din!
Skjønner den kommentaren din, om at det er godt samboeren ikke vet om alt du har i kjelleren =) Sånn er det her også! Og i tillegg har jeg bestilt planter for levering i april, som han heller ikke vet om ;o) Men de trenger jo ikke å vite alt? Hi-hi!

Cathrine sa...

Kjempekoselig blogg du har:) Denne vil jeg følge med på! Masse flotte pelargonier og så hønsene da. Blir misunnelig:) God bedring til deg! Håper du kommer deg fort! Cathrine

Blomsterguri sa...

Skjønner følelsen - deilig å flytte inn i drivhuset! Og - godt å få fikset det som ikke funker med skulderen. Dette blir en alle tiders hagesesong - det ligger i korta:-) De trenger slett ikke vite alt de mannfolka :-) God bedring, og så legger jeg meg til som følger. Må se fortsettelsen på dette :-)

Mona's Univers sa...

Du får ordne deg en heavy skulderpute på andre siden også........skikkelig 80-talls liksom ;o) Godt at alt har gått bra - jeg ønsker deg god rekonvalesens.
Du har nydelige bilder - skjønner godt at du er glad for at drivhuset er i gang igjen. Jeg titter stadig på mine små ting som spirer i vinduskarmen. Våren er her - det er bare å nyte :o)

Stor klem fra meg

hageglad sa...

Du har kommet langt når drivhuset allerede er i bruk. Har selv ikke fått ryddet mitt.Er også litt usikker på temperaturen! Men ryddesjauen må jeg ta snart uansett! Godt med alt som er klart!God bedring med armen. Hege