tirsdag 7. juni 2011

Endelig lysner det:)
Planteloppemarkedet er vel overstått og endelig er det tid til egen hage og noen morsomme prosjekter.


Vi har bodd her i 14 år nå og hagen er ikke til og kjenne igjen.Det startet med en meget skrå hage.Av beplanting fantes det rosa rugosa hekk,ett morell tre og tre sibirkornell.Etter alle kunstens regler er mesteparten planert og noe(mange tonn)etterfylt.Siden huset vårt ligger øverst på tomten er det laget bed i skråningene og en flott peregola plassert slik at man kan nyte hagen fra nedsiden også.Stadig vekk lages det til nye prosjekter og siden gemalen og er bitt av basillen er det ikke vanskelig og få han med på galskapen....
Tomten vår ligger virkelig på landet og har i alle årene vi har bodd her vært skjermet av en gedigen granskog.Skog er flott det ulempen er at all sol forsvinner rundt 17.30... Da blir det stusselig og måtte kle på seg flecejakke og se naboene fremdeles vase rundt i kortbukser til solen er borte.
Men fredag dukket endelig hogstmaskinene opp og åpenbarte den flotteste utsikten.Man blir litt "blind"for omgivelsene etter så lang tid.Var virkelig skogen sååååååå stor og ligger tomten sååå høyt.Mange overaskelser har dukket opp de siste dagene.Og vi kan endelig nyyyte både utsikt og masse sol.Og fremdeles finnes det nok av kratt og flere skogteiger rundt her så fuglelivet vil forbli det samme,og snille hogst mannen sparte alle rognene som fuglekassene er i.Og det er flott så ikke alt ble borte og fuglene fremdeles har sine steder.

2 kommentarer:

Mariann sa...

Nydelig sted dere bor. For en utsikt som skjulte seg bak granene. Tenker det blir deilig med kveldssol i sommer, vi får håpe på mange varme fine kvelder.

Kjerstis løse tråder sa...

Så vakkert du har det! hilsen Kjersti, og takk for i går hos Mona.)