søndag 5. august 2012

Forberedelser til 1000 åpne hager 12 august

I dag er det akkurat en uke til årets 1000 åpne hager starter.Dagene brukes til litt “etterslep” på lukefronten og nyte noen ledige øyeblikk.

Overalt blomstrer det flott selv om noe ser ut til komme senere i blomst enn i fjor.Tomatene er først nå på vei til modning.(lovlig sent)

                             005

 

Vi har sjelden så mye som blomstrer på denne tiden,men stadig står de hvite liljene med knopper.

                                      003

Skyggebedet er breddfult med sine planter(dette bedet ble anlagt i fjor og ser ut til alltid og ha vært der)

                              004

Vi har etterhvert anskaffet noen roser og nå er endelig flesteparten merket så det er lettere og skille de ulike,noen ganger er hukomelsen så som så….Derfor prøver vi en ny vri med laminerte lapper(forsterket med papp)som henger i greinene.

                           007

Rosene blomstrer for harde livet og vil nok være fine også neste søndag.Mye regn den siste tiden gjør dessverre at noen knopper bare mugner på stilken og gir ett heller sjabert inntrykk.Nostalgie rosen er blitt enorme i år og blomstrer godt.

           001 002 005

Til og med alle belegningsteinene har endelig blitt luket og fuget på nytt,utrolig laaaaaangdrygt prosjekt, men resultatet står til godtkjent.Og til og med kroppen har spilt på litt på lag(har fortrengt at jeg til tider ikke kunne reise meg og gå…..)Med med en bruskasse m/pute,vannslange,to skrutrekkere og ett stort mot ble jeg i allefall ferdig til slutt.)Den som gir seg er en d….!

                                                       006

Med ønske om en fortsatt fin fin kveld:)

3 kommentarer:

Elin sa...

Jeg likte utrolig godt det nederst bildet i denne innlegget! Så fint dere må ha det, takk for inspirasjonen:)

Unknown sa...

Å så fin hage med nydelige roser og blomster.

Ha en fin ny uke , Marit.

Et nytt landsbyliv sa...

Det blir helt sikkert en flott opplevelse å besøke haven din , jeg nyter iallefall et lite friminutt bare med så se de vakre bildene av den.

Lykke til på åpen hage. :)